Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.08.20.

Badacsonyi kirándulás:

Ahogy a korábbi években tettük az idén is megrendezzük a badacsonyi kirándulást. Várunk minden csapattársat, és családját, hogy egy jó hangulatú napot töltsünk el közösen.

Jelentkezni lehet a Sport Presszóban Bezdi Józsefnél.

2016.12.10.

Mikulás az öregfiúknál:

Megérkezett a Mikulás az öregfiúkhoz a gyerekek nagy örömére. Énekkel fogadták, és boldogan vették át a csomagokat. Sok gyerek verssel, és énekkel készült, amiért a Télapó csokit ajándékozott, köztük Könczöl Norbikának is.

2017.01.07.

Teremtorna Körmend:

5. alkalommal megrendezett Viola Illatszer Teremtornán jól szerepelt csapatunk. A tornát veretlenül 12:1 gólkülönbséggel megnyertük, és Süle Norbert révén a gólkirályi címet is elhoztuk. Gratulálunk mindenkinek.

2017.02.02

Tolnai Vándorkupa 2017

Kőszegen a Tolnai kupán vett részt csapatunk. A 11 csapatos tornán ismét jól szerepeltünk. Csoportelsőként jutottunk tovább az elődöntőbe, ahol a Nárait búcsúztattuk, majd a döntőben döntetlen eredmény után hetesekkel sikerült megnyerni a kupát első alkalommal. 

2017.02.18.

Farsangi Bál

Megrendeztük a szokásos Sport bált, melyre szép számmal jöttek a sportolók, barátok, ismerősök. A bált szokás szerint az Ungaresca Senior táncegyüttese nyitotta meg, majd a fiatal táncosok is megmutatták tudásukat. A táncosok után Dávid Luca adta meg az alaphangot a mulatásra, hangjával elkápráztatta a bál vendégeit. A műsorok után jó hangulatban táncoltak szórakoztak a vendégek, majd elfogyasztottuk a remek vacsorát, melyet ezúttal is köszönünk Károlyi Józsefnek és Tóth Árpádnak. A mulatság reggel 4-ig tartott, és nagyon jó emlékekkel tértünk haza.

2017.03.30.

Kerékpár túra Rumba.

Mivel nem volt mérkőzésünk, ezért pár ember úgy gondolta, hogy kerékpárral menjünk el Rumba. Sajnos nem sokan jelentkeztek, de kicsi lelkes csapatunk teljesítette a túrát. 

Képek a fotóalbumba.

2017.09.03.

Nálunk járt a Magyar Színészválogatott.

15 éves szülinapját ünnepelte a vépi öregfiúk csapat, melyre elfogadta meghívásunkat a színészek csapata. A hűvösebb idő ellenére nagyon jól sikerült a rendezvény.

A mérkőzést a házigazdák nyerték 5:3 arányban, de elmondhatjuk, hogy Nemcsák Károly vezette csapat, nagyon jó ellenfél volt, csak gratulálni tudunk nekik.

2017.09.23.

Bezdi Vince amatőr kispályás torna.

Ismét részt vett a tornán kicsi, de annál lelkesebb csapatunk. Mivel az öregfiúk tagjai más csapatokban is szerepeltek, csak egy cserével tudtunk kiállni.  A négy csapatos kupát végül veretlenül, 12:3 gólkülönbséggel, megnyerte csapatunk.

Gratulálunk mindenkinek.

2017.12.05.

Mikulás a gyerekeknek és évzáró.

Idén is meghívtuk a Télapót a gyerekekhez. 19 gyerek örülhetett az ajándékoknak + 1 nagy gyerek is Norbika, aki szép verset is mondott.

Az évzáró ünnepségünk nagyon jó hangulatban telt.

2018-ban folytatjuk. Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet!

2018.04.28.

Kirándulás Zircre.

25 fő részvételével ellátogattunk Zircre, ahol megnéztük az Apátságot, majd az arborétumot. Zirc után egy 4,8 km túrát tettünk meg Vinyére, ahol egy kellemes étterembe zártuk a napot. Képek a galériában. 

2018.12.22.

Bórfőzés Vép.

Részt vettünk a szokásos év végi szeretet vendéglátáson. Nagyon jól sikerült a rendezvény, sokan voltak, és mind a 100 liter bor elfogyott. Az idén különleges forralt borral készültünk. Bezdi József és csapata elkészítette azt a forralt bort, mellyel megnyerték a tördemici versenyt. Valóban nagyon finom volt, és szerintem itt is győzött volna Vépen. Köszönjük.

 

 

 

 

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2020 >>